‘Skønheden og Udyret’ bliver til kæmpe liveforestilling med streamingpremiere dagen efter

Foto: Skønheden og Udyret/Disney

Skønheden og Udyret’ bliver til en forestilling, der bliver transmitteret live, for derefter at have premiere på Disney+.

Det er kommet frem at den amerikanske tv-kanal ABC vil producere og liveudsende en opstilling af Disney klassikeren Skønheden og Udyret, og den vil have det meget prompte navn Beauty and the Beast Live.

Beauty and the Beast Live kommer som en lettere forsinket fejring af filmens 30 års jubilæum. Der vides endnu ikke meget om projektet, herunder hvem der skal medvirke i de forskellige roller.

Kræfterne bag

Beauty and the Beast Live vil blive instrueret af Hamish Hamilton, der langt fra er ukendt navn når det kommer til at instruere livebegivenheder med begivenheder som Oscarshowet, Emmy uddelingerne og Super Bowl Half Time showet under sit bælte.

Live eventet har også fået en appelsin i turbanen i form af Jon M. Chu, der vil agere som executive producer. Chu er på nuværende tidspunkt ved at arbejde på filmadaptionen af hit-musicalen Wicked, der vil udspille sig over to film.

Beauty and the Beast Live vil blive sendt på den amerikanske kanal ABC d. 15. december 2022, og have streamingpremiere på Disney+ den næste dag. Det vides endnu ikke om der her er tale om en global premiere d. 16. Hvis ikke dette er tilfældet, må det forventes kort efter.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 10 film, dokumentarer og reality-serier du skal se i juli

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den nye Doctor Strange-film drukner i ligegyldigheder

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Selv med 40 år på bagen er ‘Blade Runner’ en af filmhistoriens største mesterværker

Total
16
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like