Sylvester Stallone og Pilou Asbæk støder hovederne sammen i ‘Samaritan’: Se traileren

Pilou Asbæk (venstre) som Cyrus og Sylvester Stallone (højre) som Joe Smith / Foto: Gillian Smith Chang/Metro Goldwyn Mayer Pictures/Prime Video © 2022 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

I den originale superheltefilm ‘Samaritan’ mødes Syvester Stallone og Pilou Asbæk i hæsblæsende kamp.

For 25 år siden havde Granite City sin egen selvtægtsmand. Samaritan, som han blev døbt efter den gode samaritaner i biblen, slog til når uretfærdighed hærgede i gaderne. Samaritan blev dog erklæret død efter en brand i et lagerhus, hvor han kæmpede imod sin ærkefjende Nemesis.

Den bredde befolkning har accepteret at Samaritan er gået bort, men få mennesker som den trettenårige Sam Cleary (Javon Walton) tror stadig Samaritan er i live og gemmer sig blandt mængden. Specifikt tror Sam at sin nabo Mr. Smith (Sylvester Stallone) er legenden selv.

Kriminaliteten stiger stødt i Granite City, og Sam vil overbevise sin nabo om igen at blive den helt han engang var, og slå de kriminelle tilbage på deres plads.

Se traileren

Med tydelig inspiration fra film som Unbreakable er Sylvester Stallone en usårlig mand i Samaritan, der har vendt verden ryggen. Stunts, biljagter og eksplosioner er der nok af i traileren, der lader op til et action brag der ikke tager sig selv alt for seriøst.

Samaritan er også blevet lavet til en graphic novel i 2014, men startede oprindeligt som en filmmanuskript, der nu endelig bliver en realitet.

Samaritan har premiere på Prime Video d. 26. august 2022.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Selv med 40 år på bagen er ‘Blade Runner’ en af filmhistoriens største mesterværker

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den nye Doctor Strange-film drukner i ligegyldigheder

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 10 film, dokumentarer og reality-serier du skal se i juli

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like