‘The Good Nurse’ trailer: Oscar vinderne Jessica Chastain og Eddie Redmayne i front

The Good Nurse trailer
Jessica Chastain som Amy Loughren / Foto: The Good Nurse/JoJo Whilden/Netflix

Netflix har taget de store kanoner frem i den kommende film ‘The Good Nurse’. Traileren til filmen er lige blevet udgivet.

Amy (Jessica Chastain) er passioneret om sit arbejde som sygeplejerske, men livet vil ikke give hende medvind. Lange nattevagter på intensivafdelingen, ikke meget tid til sine børn, og en livstruende hjertesygdom.

Et lys kommer dog ind i hendes liv i form af Charlie (Eddie Redmayne), en ny sygeplejerske på hospitalet. De to udvikler et stærkt vanskab, og Amy har endelig fundet en pæl at støtte sig ved.

Det er dog et kortvarigt håb, da kort efter Charlie er startet på hospitalet, begynder flere patienter end normalt at afgå ved døden. Hvad der virker som dårligt held udvikler sig hurtigt til en morbid mistanke da politiet begynder at efterforske dødsfaldene med Charlie som den hovemistænkte. Amy indvilliger til at hjælpe med efterforskningen, både for hendes egen og for patienters skyld.

Se traileren

Baseret på en sand historie, The Good Nurse lægger op til klassisk thriller spænding, hvor Jessica Chastain fremviser en tilbageholden skrøbelighed overfor Eddie Redmaynes mystiske facade. Endnu værre bliver det når Amys børn tilsyneladende også kommer i spil.

Stjernhold foran og bag om kameraet

Med to Oscar vindere i front og den danske femdobbelte Bodil vinder Tobias Lindholm i instruktørstolen er mange kompetente folk involveret i filmen, for ikke at tale om den Oscar nominerede manuskriptforfatter Krysty Wilson-Cairns står for manus til The Good Nurse.

The Good Nurse har premiere på Netfllix d. 26 oktober 2022.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Kærlighed for voksne’ er en velskabt thriller, der oser af lækkerhed

LÆS OGSÅ: Prinsesse Diana på film: Her er de 5 bedste

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: 6 film, du skal se i september

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like