Timothée Chalamet skal spille unge Willy Wonka i kommende prequel

Timothée Chalamet Playing Willy Wonka
Foto: Timothée Chalamet/Yotube

Timothée Chalamet indtager hovedrollen som en ung Willy Wonka i en ny Warner Brother-film om den excentriske chokoladefabrikants yngre dage.

Mens vi venter spændt på Timothée Chalamets (Call Me By Your Name) seneste kæmpeprojekt, Dune, som rammer biograferne til oktober, er endnu et stort filmprojekt for den unge skuespiller blevet offentliggjort. Ifølge Deadline.com er Chalamet nemlig blevet castet som en ung Willy Wonka i den kommende Warner Brothers film Wonka, der er sat til at få premiere i 2023.

Ikke meget er blevet afsløret endnu om filmens plot eller detaljer, men Wonka skulle efter sigende blive en oprindelsesfortælling, der skildrer en ung Willy Wonka på hans rejse til at blive den flyvske og farverige karakter vi alle kender. Deadline.com afslører også at Chalamet kan se frem til at skulle både synge og danse i sin nye rolle.

LÆS OGSÅ: 10 film og serier du skal glæde dig til i 2021

Wonka, som har været på tegnebrættet siden 2016, skal efter sigende instrueres af Paul King (Paddington). Filmens producer bliver David Heyman, som har produceret andre fortryllende værker, bl.a. Harry Potter-filmene og Fantastic Beasts.

Oppe imod Spiderman

Chalamet var ikke det eneste navn på potentielle skuespillere til rollen som den skøre chokolademager. Tom Holland, også kendt som Spiderman i de nyere Marvel-film, var nemlig også i overvejelserne til hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Invincible’ er en fornem satire af superheltegenren

Vi har efterhånden set en god portion fortolkninger af Roald Dahls roman Charlie og Chokoladefabrikken fra 1964. Gene Wilders (Young Frankenstein) portrættering af den isolerede chokolademagnat, fra 1971, er nærmest blevet et psykedelisk kultfænomen, og i 2005 oplevede vi Johnny Depps underholdende (og til tider småuhyggelige) portrættering i Tim Burtons fortolkning af den magiske fortælling.

Nu er faklen, eller rettere sagt tophatten, givet videre til unge Chalamet, som skal gøre den afholdte karakter til sin egen. Går alt efter planen, kan vi som sagt se frem til en syngende og dansende Chalamet i 2023.

 LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Moxie’ giver plads til forskelle i det moderne opgør

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: “Netflix’ ‘Love and Monsters’ er apokalypse-komedie i topklasse”

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like