Tjeklisten: Film du skal streame på Netflix lige nu

Foto: The Old Guard/Aimee Spinks/NETFLIX

Kan du ikke bestemme dig for, hvilken film du vil se på Netflix? Så læs med her.

Nedenfor vil du kunne se, hvilke film du skal streame i år, både nyere film som ældre.

Er du til drama, thrillere, science fiction eller action, skal der nok være nogle af følgende film, der falder i din smag.

Prisoners

Foto: Wilson Webb/Alcon Entertainment, LLC

Vi lægger ud med en lidt ældre drama-thrillerfilm fra 2013, nemlig Prisoners. En hårdrejsende og på kanten til gyselig thriller, der sender seeren på en rejse gennem enhver forælders værste mareridt. I hovedrollen ses Hugh Jackman, som mange også kender som Wolverine fra Marvel-universet. Superheltestjernen placeres i en lidt anden setting, nemlig i hovedrollen som Keller Dover. En familiefar, der vil sætte alt på spil for at opklare mysteriet, der begynder i ellers glædelige toner.

Det er Thanksgiving, og to familier, Dover og Birch, samles til fejringen, og alt er, som det skal være, lige indtil de to forældrepars jævnaldrende piger på mystisk vis forsvinder på en gåtur. Politiet bliver indblandet, panikken tager til, og mistanken går hurtigt på en bestemt person, nemlig den lettere mærkværdige Alex (Paul Dano, There Will Be Blood), der ejer en camper, som tidligere blev set på netop den gade, hvor den glædelige fejring fandt sted. Politibetjent Loki (Jake Gyllenhaal, Proof) bliver involveret i sagen og forsøger ihærdigt at hjælpe familierne med at finde deres døtre.

I den nervepirrende og suspense-fyldte film bliver seeren konstant testet på det emotionelle spektre og sendt ud i de dystre hjørner af, hvad thrillere kan. Hvis du ikke allerede har set filmen, kan den helt klart anbefales.

The Old Guard

Foto: The Old Guard/Aimee Spinks/NETFLIX

Det næste, du skal streame på Netflix, er en nyere film, nemlig The Old Guard. Filmen fra 2020 er en af de mere populære Netflix-produktioner, og det kan man godt forstå.

I The Old Guard får du serveret rå action med Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) i hovedrollen som Andy, en udødelig lejesoldat, der sammen med sit team med samme evner bekæmper kriminalitet i den dødelige verden. Men deres så at sige superkraft bliver opdaget af fjenden, der vil forsøge at udvinde udødeligheden og sælge til den højstbydende.

The Old Guard er et brag af en actionfilm, der giver masser af kampscener, eksplosioner og seje karakterer.

Good Time

Endnu en film, der skal streames i år, er en anden drama-thriller, Good Time fra 2017. Værket har den efterhånden velkendte Robert Pattinson (Tenet) i hovedrollen, hvor han virkelig giver en poetisk dybde og menneskelighed til sin karakter.

Fænomenal er han i rollen som Connie Nikas, en ung mand, der i sin desperation om bare overlevelse bevæger sig ud i nogle dårlige valg, hvor han efter bedste evne forsøger at forvilde sig uden om konsekvenserne. Good time er en film om eksistensen og det at overleve i en by som Queens, hvor Connie befinder sig i bunden af hierarkiet.

Den alt for overmodige og dumdristige Connie får blandet sin evnesvage bror ind i et bankrøveri. Intet går som det skal, og i deres flugt fra gerningsstedet bliver Connies bror Nick (Benny Safdie, Uncut Gems) fanget og fængslet. Nu vil Connie forsøge at hjælpe sin bror ud af det rod, han har puttet ham i.

Good time er nervepirrende og rå men også på mange punkter en følsom film, der bringer det drama og de twists, man også gerne vil have, fra en god thriller. Helt klart en film man bør se.

Knives Out

Foto: Knives Out/Claire Folger/Claire Folger – © 2018 MRC II Distribution Company L.P.

Den næste på listen er 2019-filmen Knives Out, der med et stjernespækket cast bringer fabelagtig underholdning. Knives Out giver os James Bond-stjernen Daniel Craig i rollen som privatdetektiv, der bliver hyret til at opklare et formodet mord på fødselaren (spillet af Christopher Plummer) til sin 85-årige fødselsdag.

Her er det op til Benoit Blanc (Daniel Craig) at undersøge mordmysteriet og fødselsdagsfestens gæster, og det viser sig, at den afdøde fødselars familie gemmer på lidt mere, end hvad du kan spotte med det blotte øje.

Knives Out bringer liv i den klassiske whodunit-genre og giver en masse twists, man måske ikke lige regner med.

Pieces of a Woman

Foto: Pieces of Woman/Benjamin Loeb/Netflix

Hvis du er til en af de mere rørende dramaer, skal du se Pieces of a Woman fra 2021. Vanessa Kirby (The Crown) og Shia LaBeouf (Transformers) ses her i rollerne som Martha og Sean, et par fra Boston, der venter et barn.

I en meget lang fødselsscene ser vi Martha give sit ypperste i en fødsel uden deres egentlige jordmoder, uden noget smertelindrende, og da parrets lille datter endelig kommer til verden, mister de hende i nærmest samme øjeblik.

I et melankolsk sind må parret forsøge at komme videre fra denne tragedie. Men hvordan gør man det? Alt er faldet fra hinanden, og oven i det kommer der nye og gamle problemer til overfladen. Et følelsesladet emne bliver portrætteret i filmen, og Vanessa Kirby er fabelagtig i rollen som en knækket kvinde. Et godt bud på en Netflix-film man skal streame i år.

LÆS OGSÅ: Gyd og gru: 5 (uhyggelige) film og serier du skal se i oktober

LÆS OGSÅ: Zombiefilm: De bedste, værste og sjoveste

LÆS OGSÅ: Film & seriequiz til hyggelige stunder

Total
1
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like