Top 5 hypede film, jeg aldrig lærte at elske

Foto: Avatar/Viaplay

Når alle elsker den samme film, er der altid grund til at løbe. Enten hurtigt hen for at se den fantastiske film. Eller langt væk fordi den er overvurderet og ikke din tid værd. Her har du fem bud på film, der ikke helt levede op til hypen.

Der er engang imellem en film eller fem, der bliver talt så højt op, at man simpelthen bliver nødt til at se den eller dem. Jeg er desværre ikke blevet imponeret af disse fem, der nogle gange slet ikke blev set færdig!

Avatar
Streamingtjeneste: Viaplay (leje)

Foto: Avatar/Viaplay

Ja, ja, slå mig bare ihjel – jeg synes, den er møgkedelig. Jo, den er da flot, men den blev hyped som en eller anden banebrydende fortælling med sindssyg grafik, og jo, grafikken og CGI er flot, men… 

Kan vi ikke blive enige om, at det er en genfortælling af Pocahontas med ekstra flair? Den minder mig også om Danser med Ulve, som er omtrent lige så kedelig som at se maling tørre. Dobbelt-diss.

Jeg må også indrømme, at det til tider ligner noget direkte ud af Final Fantasy-spillene, og jeg synes helt ærligt ikke, at filmen er original eller spændende – jeg så den en gang og har ikke tænkt mig at genbesøge de blå kæmper. 

The Hangover
Streamingtjeneste: Viaplay

Foto: The Hangover/Viaplay

Jeg forstår måske ikke humoren bag, men føj, den er lad. Jeg grinede ikke en eneste gang, og jeg så den igen for nylig for at se, om min teenagehumor bare ikke passede til filmen. Men den er altså endnu værre nu, fordi den absolut ikke er ældet med ynde. Det er lidt mere som den der agurk, man glemmer bagerst i køleskabet. Det virker, som om forfatterne samlede en bunke 12-årige og sagde: ”Kom med jeres bedste jokes,” og så blev de alle sammen brugt i filmen.

Ma
Streamingtjeneste: Viaplay (leje)

Foto: Ma/Viaplay

Jeg er en horrorfan og må se enhver gyser/thriller, så da jeg så traileren til Ma, var jeg oprigtigt lige så hyped, som resten af gyser-verdenen virkede til at være. Jeg kunne nu nok bare have set traileren et par ekstra gange og ladet det blive ved det. Alt, der kunne have været effektivt, blev vist i traileren, og karaktererne er simpelthen dummere end snot. Filmen tager sig selv alt for seriøst, og jeg så den kun færdig, fordi Octavia Spencer er så god i rollen. 

Suicide Squad
Streamingtjeneste: Blockbuster

Jeg var HYPED for filmen, og den blev også talt meget højt op som en ”skurkenes Deadpool”-film, og det holder slet ikke. Der er ikke rigtigt sammenhæng i selve fortællingen, og de kvindelige karakterer er overflødige og fungerer primært som sexobjekter. Det hele føles todimensionelt, og Cara Delevingne skulle aldrig have spillet skurkenes skurk, for det fungerer SLET ikke. 

Ready Player One
Streamingtjeneste: Viaplay (leje), Blockbuster

Jeg har så svært ved film, der er lavet 1 til 1 på bøger. Det gælder i høj grad for Ready Player One, der nærmest fjerner det originale, der gjorde historien i bogen god, og erstatter det med nostalgi. Jeg var egentligt ret meget oppe at køre over filmen, men for det meste er det eneste, jeg synes om, grafikken, som så endda også halter en lille smule. Filmen misser fuldstændigt pointen, bogen stiller op og kondenserer alle vigtige forhold til ingenting. Alt i alt blev jeg megaskuffet, og filmen var endda blevet helt vildt hyped!

LÆS OGSÅ Not so scary: 5 komplet overvurderede gyserfilm 

LÆS OGSÅ Nye film på Netflix i november 2021

LÆS OGSÅ Gys og gru: 5 (uhyggelige) film og serier du skal se i oktober 

Total
47
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like