Top 5: Podcasts du kan lytte til i en travl hverdag

Breinholt taler med
Foto: Breinholt taler med/Podimo

En travl hverdag er ikke ensbetydende med, at du ikke kan hygge dig med gode podcasts. Lad bare os hjælpe dig på vej!

Du kender det sikkert: tidligt op, på arbejde, hjem fra arbejde, handle ind, lave mad, måske presse lidt træning ind etc. Til sidst kan du falde om i din seng, og gøre dig klar til endnu en dag med fart på.

Og på intet tidspunkt i løbet af dagen har du fået lyttet til den gode podcasts, du egentlig havde glædet dig at gå i gang med.

Men bare rolig – der er håb! I denne artikel guider vi dig nemlig til 5 korte podcasts, der kan fungere som små, lækre lydbidder til mellemrummene i en travl hverdag. Lyt med, når du rejser fra A til B, på indkøbsturen eller under madlavningen.

Alt på plads – Jørgens guide til et Leth liv

Cover af podcasten alt på plads
Foto: Alt på plads/Podimo

Savner du Jørgen Leths poetiske og velformulerede stemme fra hans storhedstid som kommentator på Tour De France i 90’erne? Måske Alt på plads – Jørgens guide til et Leth liv så er noget for dig.

Med Jørgen Leth, Mathias og Lars Hundebøll som værter drøftes alt mellem himmel og jord. Ting vi i hverdagen måske selv kæmper med, eller tænker på. Kampen om at komme ud af sengen om morgenen? At bryde rutinerne og udforske verdenen ved at rejse?

En episode af Alt på plads – Jørgens guide til et Leth liv varer mellem 20 og 50 minutter, så der er både afsnit til korte og længere lyttepauser i en travl hverdag. Jørgen Leths rolige stemme vil i den grad hjælpe de fleste med at koble af!

På forsiden med Lotte Thor

Cover af podcasten På forsiden med Lotte Thor
Foto: På forsiden med Lotte Thor/Podimo

Kan du godt lide at holde dig opdateret og have nyhederne lige ved hånden? Så er På forsiden med Lotte Thor en podcast for dig.

Normalt er det Poul Madsen, der styrer slagets gang i podcasten, hvorfor den oprindeligt hedder På forsiden med Poul Madsen. Men hvis du lytter til de seneste afsnit, får du Lotte Thors behagelige stemme i øret i stedet. Thor vikarierer nemlig midlertidigt, mens Madsen er på barsel. Du kan lytte til afsnittene hos Podimo.

I podcasten samles de tre største og mest aktuelle nyheder hver hverdag i en ny episode, der varer mellem 20 og 30 minutter. I afsnittene bliver nyhederne både gennemgået og diskuteret, så du får en god indsigt i eventuelle problematikker.

LÆS OGSÅ: Fascinerende fortællinger fra fortiden: 6 heftige historiepodcasts

Forstå det på 10 minutter

Cover af podcasten forstå det på 10 minutter
Foto: Forstå det på 10 minutter/Podimo

Her har du en podcast, der er meget ligetil. Forstå det på 10 minutter giver dig et lynkursus i forskellige spændende emner, du måske har undret dig over. Hvad er et deja vu og hvorfor forekommer det? Hvorfor opstår depression? Hvorfor køber vi ting?

Episoderne vil med stor sandsynlighed vække noget i de fleste, og er derfor en podcast, man typisk kan relatere til. Som titlen indikerer varer episoderne blot 10 minutter, og er derfor hver især en perfekt lille lydbid til hverdagen.

Og så får du en masse viden, som du (måske) kan bruge, når du skal slå familien i Trivial Pursuit eller lignende brætspil henover julen!

Breinholt taler med…

Cover af podcasten Breinholt taler med
Foto: Breinholt taler med/Podimo

Natholdets Anders Breinholt turnerer Danmark rundt med studiet pakket ned i bilen. Helle Thorning-Schmidt, Sanne Salomonsen og Rune Klan, for blot at nævne et par stykker, er nogle af de beundringsværdige mennesker han møder på sin vej.

Breinholt møder mange af de kendte personligheder på steder, der har været med til at forme dem og sætte et præg på deres liv. Med de kendte gæster i ”studiet”, diskuteres stort og småt omkring de rammer, der har været med til at skabe dem.

Er du tilhænger af ”Natholdet”? Så går episodernes små 30 minutter hurtigt i godt selskab med Anders Breinholt og hans gæster. Med en varighed på 30 minutter er podcasten desuden perfekt at lytte til, mens du handler ind, forbereder aftensmaden e.l. i en travl hverdag.

Krøllet Kærlighed

Cover af podcasten krøllet kærlighed
Foto: Krøllet Kærlighed/Podimo

I podcasten Krøllet Kærlighed vil du kunne høre forskellige kærlighedshistorier, som ikke er perfekte. Cecilie Rubini, der er vært i denne podcast, fortæller blandt andet om sine egne skæve kærlighedshistorier.

Det er en meget personlig podcast, og der bliver dykket dybt ned i kærlighedssorger og livskriser – i nogle af afsnittene kommer Rubini ind på, hvordan man kan hele et knust hjerte, samt dykker ned i sin egen personlige skilsmisse.

Krøllet Kærlighed er en perfekt podcast til dig, der er på farten i en travl hverdag, og som leder efter en podcast, der får ventetiden til at gå hurtigt.

I skrivende stund findes der 12 episoder, og lyttetiden er under 60 min per afsnit.

LÆS OGSÅ: 5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like