Top 5: Realityshows på Netflix

Foto: Too Hot to Handle/Netflix

Få listen over de bedste realityprogrammer og serier, som du kan finde på Netflix lige nu.

Netflix har en masse realityshows, men nogle er bedre end andre. Denne liste giver dig de bedste bud på god underholdning, så du ikke selv skal gøre det.

Elsker du at se realityshows, hvor rige kvinder skaber drama? Eller er du mere til shows, hvor de kommer kærlighed til livs? I så fald giver denne liste dig inspiration til, hvilke programmer du kan fordybe dig i på en kedelig søndag aften.

1. Too Hot to Handle

Foto: Too Hot To handle/Netflix

Dette program handler om at skabe personlige relationer uden seksuel kontakt. Endvidere har programmet samlet ti smukke mennesker på en luksuriøs ferie ø, hvor deltagere har en tendens til at engagere sig i meningsløse forhold, hvor de har svært ved at forpligte sig i længerevarende relationer.

Pointen med programmet er, at deltagerne kan vinde en pengepræmie på 100.000 $, hvis de kan afholde sig fra at have seksuel kontakt i hvilken som helst form. Det vil sige ingen sex eller kys, før de får grønt lys af værten. Hvis der kommer seksuel kontakt, skal deltagerne bøde for det via pengepræmien. Selvom det lyder primitivt, så er det ret underholdende at se deltagerne blive testet og faktisk skabe romantiske forhold på baggrund af personlighed.

LÆS OGSÅ: ”Det er en lorte-pool at svømme i, seriøst”: De 5 bedste øjeblikke fra ‘Paradise Hotel’

Det skal nævnes, at opgaven ikke er nem for dem, hvilket udløser store konflikter og frustrationer, når de morgenen efter må betale for den forudgående dags handlinger. Hvor mange penge tror du deltagerne kommer hjem med?

2. The Circle

Foto: The Circle (USA)/Netflix

Du har helt sikkert set en reklame for The Circle på Netflix, hvilket der er en grund til. Dette program er yderst underholdende og anderledes fra andre realityshows, da det handler om at catfishe andre for at opnå pengepræmien på 100.000 $.

Alle deltagerne bor isoleret i deres egen lejlighed, hvor de kan komme i kontakt med andre via et computerprogram ved navn The Circle. Her er det op til dem, hvilken identitet de vil have skal repræsentere dem i håb om at skabe personlige forbindelser. Udfordringen er så, at på visse tidspunkter bliver deltagerne bedt om at bedømme de andre deltagere, hvor de, som har fået første- og andenpladsen, får mulighed for at blokere en spiller.

LÆS OGSÅ: Stop så! 5 reality-serier der burde være stoppet efter første afsnit

Endvidere er det underholdende at se, hvordan spillerne bærer sig ad i forhold til den identitet, de spiller med. Det gode er, at Netflix lige har udgivet anden sæson, så der er underholdning til dagevis.

3. Selling Sunset

Foto: Selling Sunset/Netflix

Dette program har alt; store huse, penge og ikke mindst drama. Selling Sunset er et realityprogram om det luksuriøse ejendomsmæglingsvirksomhed The Oppenheim Group i Los Angeles.

Her får man et indblik i en gruppe af ejendomsmægleres professionelle og personlige liv, hvor du ikke bliver skuffet. Selve gruppen består primært af kvinder, som skal arbejde sammen i et konkurrencemiljø, hvor det kan være svært at holde sine personlige kontroverser hjemme.

LÆS OGSÅ: ‘Hvide Sande’ er slut: Hvad skal du nu se?

Yderligere får seeren set nogle af Los Angeles’ lækreste og luksuriøse huse, hvor priser og ejendomsmæglernes indtjening ikke bliver gemt væk.

4. Love Is Blind

Foto: Love is Blind/Netflix

Dette realityshow handler om at teste, om kærlighed virkelig er blind. Programmet følger 30 kvinder og mænd, hvor deres livsmål er at finde den store kærlighed. De starter med at speeddate, hvor deltagerne snakker med hinanden gennem et isoleret rum uden at kunne se hinanden.

Herefter beslutter mændene, hvem de vil fri til. Hvis kvinderne siger ja, kommer parret til at møde hinanden ansigt til ansigt. Derefter kommer de på en ferie, hvor de skal lære hinanden at kende yderligere. Endvidere skal parret flytte sammen, hvor de møder hinandens familier og bliver mere engageret i hinanden.

LÆS OGSÅ: Du må godt: 5 reality-programmer du vil elske

Dog leder denne fremskyndet proces op til spørgsmålet om de vil giftes eller slå op. Her bliver seeren overrasket over, hvem der siger ja og nej, og måske endda ærgre sig over de par, som aldrig blev til noget. Tror du på, at kærlighed er blind?

5. Real Housewives of Beverley Hills

Dette er et af de ældre programmer på listen, men dog ikke mindre underholdende. Hvis du har set programmet Forsidefruer på TV 3, så vil du elske den her realityserie.

Programmet følger syv rige kvinder, som lever det luksuriøse liv i Californien, de fleste ikke kan genkende. Her får man et indblik i deres professionelle og personlige liv, som er fuld af rigdom og mange kontroverser. Alle disse kvinder har store personligheder, som ikke kan være i et rum samtidig uden at nogle er utilfredse eller føler sig overset.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i juli

Desværre har Netflix kun udgivet de første to sæsoner. Dog kan vi krydse fingre for, at der kommer flere, for dette program har indtil videre ni sæsoner, som seeren kan forbyde sig i. Kom så med resten, Netflix!

Du kan se dem alle realityprogrammerne på streamingstjenesten Netflix.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i juli 2021

LÆS OGSÅ: ‘Sex and the City’-podcast: Modelkrop eller mormorarme

LÆS OGSÅ: ’Skønheden og udyret’ vender tilbage som musical-serie

Total
18
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like