True Crime: Anmeldelse af Criminal

Criminal

– Endnu en cool krimi-podcast!

Hvis du er til doku-krimier som Making a Murderer, The Jinx osv., så vil jeg virkelig, virkelig, virkelig anbefale dig at lytte til nogen af de mange true crime podcasts, der er derude. Tidligere har jeg skrevet en anmeldelse af Serial, verdens mest berømte true crime podcast, og nu vil jeg også slå et slag for den fremragende podcast Criminal!

Criminal er virkelige kriminalhistorier fra USA om alt fra hacking til hatecrimes og så selvfølgelig, mord. Alle historierne har en eller andet helt særlig, bizar, rørende eller tankevækkende drejning, der gør, at du under hver episode overraskes over, at dette virkelig er sket! Historiernes struktur samt den lidt jazzede stemningsmusik gør, at du ser det hele for dig, imens du lytter. Samtidig gør den charmerende vært Phoebe Judge oplevelsen både nærværende og rar for ørene at lytte til med sin meget behagelige stemme og dialekt.

Læs også: Anmeldelse af Making a Murder

I skrivende stund findes der 55 afsnit, og der bliver udgivet 2 om måneden. Næsten hver historie afsluttes ved hver episode, og historierne varer omkring de 20 min hver, plus-minus. Selv har jeg næsten hørt dem alle sammen, og de gør min cykeltur til og fra arbejde noget mere interessant.

Hør Criminal på thisiscriminal.com eller på din via din podcast-app på din smart phone! It’s addictive – og ikke mindst helt gratis!

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like