True crime: De mest populære på Podimo lige nu

breve fra en morder podcast

Genren der giver dig gåsehud, og gør at du overvejer at købe en peberspray eller at lære selvforsvar er overalt. True crime er noget vi alle frygter men de fleste af os også fascineres af.

Det betyder også at der efterhånden er ved at være rigtig mange gode podcasts om genren at vælge imellem, og her kommer der nogle af de meste populære true crime-podcasts på Podimo lige nu:

The Dropout

The Dropout / Foto: Podimo

The Dropout er en sand fortælling om Elizabeth Holmes. En ung iværksætter med en lovende fremtid foran sig. Desværre tager hendes planer en pludselig drejning, der fører til bedrag og svindel. Dette er en podcast der beretter om en kvindes virksomhed der skulle have ændret medicinalindustrien, som vi kender den i dag. Elizabeth Holmes var spået en masse fremtidigt succes, men det gik galt. Den chokerende historie er fortalt af journalist og tv-vært Cecilie Beck og kan lyttes hver tirsdag

Breve fra en morder

Breve fra en morder / Foto: Podimo

Denne podcast er fra skaberne bag Mord i Nord. Breve fra en morder dykker ned i breve der er skrevet i nogle af de hårdeste amerikanske fængsler af forskellige morder. Dermed gives ordet til gerningsmændende og i brevene fortæller de om hvad der fik dem til at begå mord. De indsatte har alle enten fået en livstidsdom eller er dømt til døden. Podcasten er hårrejsende og ikke for sarte sjæle. Værten er kriminalreporter Janne Aagaard og kan høres hver mandag.

LÆS OGSÅ: De fem bedste krimipodcasts lige nu

Lovløs

Lovløs / Foto: Podimo

Lovløs er en podcast der følger en række kriminelle fortællinger fortalt over en sæson. Den første sæson af podcasten dykker ned i drabet i Valbyparken i 2018. Her undersøger den myrdedes søster mordet på sin egen bror, i forsøget på at få nogle svar og en afklaring. I anden sæson følger vi det tidligere bandemedlem fra Hells Angels, Jønke, hvor han fortæller om sin vej ud af bandemiljøet. I den tredje og igangværende sæson ser Peter Graae på en anklaget morder, Herman Himle. En dansk mand som tilbage i 1987 fandt et ungt par der var blevet overfaldet, hvoraf den ene omkom, er nu efter 35 år pludselig anklaget for at at være gerningsmand til ofrene. Lovløs kan lyttes hver onsdag på Podimo.

På stribe – din seriemorder podcast

På stribe – din seriemorderpodcast / Foto: Podimo

I denne podcast inviterer værterne Christoffer Greenfort og Andreas Illum os ind i et af de allermest modbydelige universer. I tankerne på en seriemorder. I På stribe fortæller de nemlig om nogle af de allermest frygtindgydende og berygtede seriemordere i historien. Her afsløres deres dystre og skrækindjagende fantasier, der gør massedrab tilfredsstillende for en morder.

LÆS OGSÅ: 5 podcasts om seriemordere, du bare skal høre

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like