Verdens fem bedste byer med sjovt natteliv

Natten er altid ung, og det gælder især i fem byen, som topper vores liste over verdens bedste byer med et godt natteliv. Her kan du tage turen til USA eller blive i Europa. Læs nedenfor om hvordan du kan planlægge mindeværdige ferier til Las Vegas, Miami, Barcelona, Ibiza og Berlin. Vi kommer endda med anbefalinger til bestemte diskoteker, som mange allerede har danset på.

Viva Las Vegas

Selv folk, som bor i Californien, tager til Las Vegas for at feste. Byen byder på jackpots, ekstravagante hoteller og diskoteker som eksempelvis Zouk Night club. Især film som The Hangover med blandt andet Bradley Cooper og Zach Galifianakis blandt hovedrollerne har været med til at sørge for, at endnu flere har slået øjnene op for Las Vegas.

Det siges, at der er over 42 millioner personer, som besøger Las Vegas hvert år. Overvejer du at besøge byen, kan du se, om du kan bo på Bellagio Las Vegas eller Park MGM Las Vegas, som er blandt byens mest populære hoteller.

Hvis du er en fan af et godt natteliv, kan du overveje at besøge såvel Los Angeles og San Francisco, hvis du krydser Atlanterhavet for at opleve Las Vegas. Såvel LA som San Francisco byder på et spektakulært natteliv. Desuden er der mange ting at opleve i Beverly Hills i Los Angeles.

Måske kan du endda være heldig og spotte nogle stjerner i Hollywood, hvis du slår turen forbi Los Angeles. Nøjes du med at besøge Las Vegas, kan du stadigvæk se megastjerner. Carlos Santana har blandt andet en bolig beliggende i Mandalay Bay, Diana Ross giver den gas med firserhits i Encore Theater og Rod Stewart optræder på Colosseum, som er en del af Caesars Palace. Derfor er der altså rigeligt at opleve i Las Vegas.

Welcome to Miami

I USA byder Miam også på et fedt natteliv. Byen kaldes ofte for hovedstaden i Latinamerika, da der er mange sydamerikanere i landet. Miami har især cubansk indflydelse på cafeer og andre steder i Miami. Det er ikke overraskende, da der kun er 531 kilometer mellem Cuba og Miami, selvom Bahamas ligger tættere på byen i Florida.

Der afholdes mange festivaller i Miami hvert år. Blandt andet danner de rammerne for den massive EDM-musikfestival Ultra Music Festival. Calle Ocho Musikfestivalen er også værd at opleve. Naturligvis er der også gode natklubber med eksempelvis LIV Miami og Floyd. Har du svært ved at holde dig vågen til de sene timer, kan vi glæde dig med at sige, at dagsfester er utroligt udbredt i Miami.

Barcelona tager førstepladsen i Europa

Vi mener, at Barcelona i Spanien tager førstepladsen for det bedste natteliv i Europa. Byen har sol på himlen stort set hele året, og temperaturer over 20 grader helt frem til oktober.

Der er mange klubber og barer i byen, der især har et godt natteliv ved havet. Her kan såvel Opium som Pacha fremhæves. Begge ligger i den Olympiske Havn Port Olimpico, som har heddet det siden, at byen organiserede de Olympiske Lege tilbage i 1992.

Ibiza må ikke glemmes

Ikke langt fra Barcelona, er der også Ibiza, hvis det er det festlige øliv, der er virker tiltrækkende. Det er en festlig ø med et verdensberømt natteliv især i sommermånederne. Vi mener, at Barcelona er bedre end Ibiza af en klar årsag, priserne.

I og med at Ibiza er så populært, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at tage til øen i Middelhavet. Dog skal det nævnes, at det er en magisk oplevelse, som kan anbefales at prøve mindst én gang i livet.

Igen er Pacha et af de mest populære diskoteker på øen. Desuden kan det også anbefales at slå turen forbi Plastik og Privilege samt Space. Her kan du forvente at se professionelle dansere, blive kølet ned med kold luft og meget mere.

En smuttur til Berlin

Mange danskere kan også nyde fordelene ved, at der er et godt natteliv i Berlin. Nogle mener at det er bedre i Berlin end i de spanske steder i Barcelona og Ibiza. Den debat har vi ikke løst til at tage op, da der er plads til det hele.

Berlin byder ikke kun på kultur og historie, men et fedt natteliv. Byen er især kendt for sin alternative stil. Det vil sige, at der er plads til alle og enhver. Måske kan du glemme lidt om at pakke de høje stiletter og i stedet kaste dig ud i lange nætter på dansegulvet.

I Berlin kan du endda opleve kabaret med Berlin Cabaret, som er en attraktiv seværdighed. Du kan også tage et smut forbi Loophole, Yaam eller Berghain, som alle er kendte som de bedste klubber i byen.

Total
0
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like