Vi Elsker Startups: En podcast-serie om digitalt iværksætteri

Vi Elsker Startups

Er du igang med at bygge en startup? Eller drømmer du om at starte op? Vi Elsker Startups er podcast-serien for dig, der gerne vil inspireres, mens du er igang med startup-eventyret eller overvejer at gå igang.

Over fire episoder går vi helt tæt digitalt iværksætteri sammen med værter, der alle har bred erfaring og haft succes med digitale startups. Derudover har de det tilfælles, at de alle sidder i juryen i Danish Digital Award.

Podcast-serien har til formål at oplyse, inspirere og ikke mindst hylde alle dem, der har modet til at lægge liv og sjæl i at drive en digital startup.

Du kan lytte til alle fire afsnit her.

Vi Elsker Startups

I dette første afsnit af vores podcast-serie Vi Elsker Startups, har vi inviteret investor Louise Lachmann og CEO Andreas B. Iversen i studiet til en snak om drømmen om at være selvstændig. Begge ved alt om hvad det vil sige at gøre drømmen til virkelighed. Det samme gør værten
Kim Martin Sørensen, der har stiftet nichemedierne Vi Elsker Serier og Vi Elsker Streaming.

 

Mange drømmer om at være selvstændig, men det kræver noget at tage det endelige skridt. I dette andet afsnit af vores podcast-serieVi Elsker Startups går vi tæt på det at gå fra idé til handling.
I den forbindelse har vi igen inviteret investor og iværksætter Louise Lachmann i studiet. Vi har også inviteret Sofie Henriksen med, der til dagligt arbejder med at rådgive startups.
Vært er igen Kim Martin Sørensen, der står bag nichémedierne Vi Elsker Serier og Vi Elsker Streaming.

I dette afsnit af Vi Elsker Startups, har vi igen inviteret investor Louise Lachmann med i studiet. Denne gang for at tale om investering, som hun fra begge sider af bordet har stor erfaring med. Det samme gælder medvært Mads Lacoppidan, der til dagligt arbejder med ivestering hos Danmarks Eksport -og Investeringsfond.
Værten er igen Kim Martin Sørensen, der i 2022 solgte sine kulturmedier Vi Elsker Serier og Vi Elsker Streaming til Aller Media og dermed også har erfaring med processerne omkring salg af virksomhed og investering.

Som tilføjelse til afsnittet deler vi her input til det gode pitch

I sidste afsnit af Vi Elsker Startups, taler vi om det at få succes med sin digitale startup. Vi taler bl.a om alle kampene på vejen mod successen, og så taler vi om, hvor vigtigt det er, at man fejrer milepæle og sucesser undervejs. Med os i studiet har vi Signe Valeur, der som CMO har været med i den spændende iværksættersucces Lunar fra starten. Vi har også Carsten Lackner med, der arbejder i medieanalyse virksomheden Mediacatch. Værten er igen Kim Martin Sørensen, der er founder af Vi Elsker Serier og Vi Elsker Streaming

Læs også: De 4 bedste grunde til at høre podcast-serier!

Læs også: Årets top-10: De bedste film fra 2022

Læs også: 5 podcasts du ikke bør undgå!

Total
7
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like