Vi Elsker Streaming anbefaler: 5 gode film du skal se i oktober

Foto: Black Widow/Jay Maidment/Disney+

Hvis du ikke ved, hvad du skal se i aften, så er her fem gode bud på film til en aften i underholdningens tegn.

Black Widow

Foto: Black Widow/Courtesy of Marvel Studios

Hvis du er Marvel-fan er den nyeste film i rækken, Black Widow, et must. Fans vil huske, at Natasha Romanoffs skæbne bliver definitivt afgjort i Avengers: Endgame. Derfor er timingen for at dykke ned i hendes blakkede fortid nøje udvalgt. For indtil nu har hendes fortid været et mysterium, men denne film byder på svar på presserende spørgsmål.

Filmen er acktionpacked i ægte Marvel-stil, og castet er velkendt. David Harbour, som vi kender fra blandt andet Stranger Things, har en markant rolle. Florence Pugh, en lysende ny stjerne, kendt fra Midsommar og Little Women spiller Yelena Belova. Rachel Weisz er med sit solide bagkatalog med blandt andet The Favorite, The Bourne Legacy og About a Boy ligeledes et velkendt ansigt.

Black Widow kan streames på Disney+ fra d. 6 oktober.

Erna i krig

Foto: Erna i krig/C More

Fra én stærk kvinde til en anden; nemlig dronningen af dansk fiktion, Trine Dyrholm. I denne film spiller hun en handlekraftig mor til Kalle, som bliver sendt i krigstjeneste for Det Tyske Kejserrige. Erna har ikke i sinde at overlade sin søn til krig, så i desperation forklæder hun sig som soldat og drager med soldaterne afsted til fronten.

Erna i Krig er baseret af Erling Jepsens roman af samme navn og portrætterer Første Verdenskrig igennem en desperat, men modig kvindes øjne. Filmen har, udover Trine Dyrholm, Anders W. Berthelsen, Ulrich Thomsen og Sylvester Byder på rollelisten.

Erna i krig kan ses på C More fra d. 29. oktober.

Birds of Prey (and the fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)

Foto: Birds of Prey/C More

Harley freakin’ Quinn er tilbage. Men nu uden Jokeren, da de er gået fra hinanden, hvilket betyder at hun ikke længere er i sikkerhed i Gotham. I forsøget på at redde sit eget skin bliver hun involveret med en vanvittig gangster spillet af Ewan McGregor. Planen går dog ikke som ventet, så sammen med nye kvindelige karakterer kæmper hun mod ham for at overleve.

Der er masser grusomme grin og galskab i selskab med Margo Robbies fantastiske karakter Harley Quinn. Med nye forfriskende unge kvindelige ansigter på rollelisten er der girlpower på menuen. Det er serveret på et spændstigt og farverig flot lærred, dog tilsat let fordøjeligt humor.

Birds of Prey (and the fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) kan ses fra 2. oktober på C More.

The Invisible Man

Foto: The Invisible Man/C More

Elisabeth Moss, som du måske kender fra The Handmaid’s Tale, bryder endnu engang ud af et dysfunktionelt forhold. Denne gang i gyserfilmen The Invisible Man. I frygt for sin mand planlægger hun at flygte midt om natten, mens han sover. Hun bliver dog opdaget, og i afmagt over deres kamp og hendes flugt tager manden livet af sig selv. Det efterlader hende med nyfunden frihed og en stor sum penge.

På trods af at hendes omgivelser forsikrer hende om hans død, så fornemmer hun, at noget ikke er, som det skal være. Smagen af frihed har aldrig været længere væk. Elisabeth Moss har stor erfaring med at spille frustreret og undertrygt og tilsat en masse skummel underlægningsmusik og en måske usynlig voldelig eksmand, så har du den perfekte opskrift på gys og gru.

The Invisible Man kan ses på C More fra d. 22. oktober.

Britney vs. Spears

Vi vender tilbage til den virkelige verden med en spektakulær og aktuel sag, nemlig sagen om Britney Spears og hendes kamp for at blive fri fra sit fars værgemål.

Der har i længere tid været spekulationer om popstjernens ve og vel. Dedikerede fans var bekymrede for deres idol og konspirerede om, hvorvidt hun blev holdt som gidsel i sit eget hjem og i sit egen ”brand”. Hendes Instagram-opslag blev analyseret ned til mindste detalje for at lede efter mulige spor på, om hun forsøger at gemme signaler om hjælp. Der blev sågar oprettet et hashtag (#FreeBritney), som flere store stjerner delte, og som senere skulle blive til en hel bevægelse. Det skulle vise sig, at der faktisk var grund til bekymring.

I denne dokumentar på Netflix bliver popstjernens kamp for frihed undersøgt nærmere. Ved hjælp af eksklusive interviews og nye fortrolige beviser, dokumenterer filmskaberen Erin Lee Carr forløbet omkring Britney, hendes karriere og hvordan relationer omkring hende drog nytte af hendes succes, mens hun håbløst så til. Dokumentaren er til dig, der ikke kan få nok af Britney.

Britney vs. Spears kan ses på Netflix nu.

LÆS OGSÅ: Se listen: Nye film på Netflix i oktober 2021

LÆS OGSÅ: Guide: Film og serier du skal se i efterårsferien

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘A Quiet Place 2’: “En fantastisk efterfølger til den første”

Total
10
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like