Video: Dem vi altid bliver i godt humør af

Udvalget på streamingtjenesterne synes uendeligt, og visse aftener bruger man længere tid på at bladre end rent faktisk at se en film eller serie, der er tiden værd.

Vi Elsker Streaming og SuperTotal har i samarbejde med Grimbergen udvalgt de film og serier, som vi altid bliver i godt humør af at se, igen og igen. Så mangler du en feelgood film eller serie der er tiden værd, så se med.

Vi taler om nye, som gamle titler. Tarantinos nye film Once Upon a Time… in Hollywood er med på listen. Instruktøren, i samarbejde med makkerparret Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, har skabt en hyldest til Hollywood, som man ikke kan blive andet end i godt humør af.

LÆS OGSÅ: Så du dem? 5 film og serier der gav os de største øjeblikke

Derudover taler vi om en god dansk kending, nemlig Klovn. En serie med hele syv sæsoner og tre film, så er der masser af mulighed for at få et godt grin med Casper Christensen og Frank Hvam. Så kan du samtidig glæde dig til en ny ottende sæson der kommer til sommer.

LÆS OGSÅ: 10 film og serier du skal glæde dig til i 2021

Er du vild med sitcom serien Venner? Så taler vi om en anden amerikansk serie hvor skuespillernes kemi gør at man føler sig hjemme blandt venner, nemlig Parks and Recreation. En serie med masser af humor som altid løfter humøret og gør den tiden værd.

Se med når vi ligeledes taler om titler der går os i godt humør, såsom filmene Bridesmaids og Charlie’s Angels og tech series Silicon Valley.

LÆS OGSÅ: 5 gode kriminalgåder til en aften i godt selskab

LÆS OGSÅ: Film og serier du vil elske, hvis du er til romantik

 

Total
15
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like