Video: Dem vi altid bliver i godt humør af

Udvalget på streamingtjenesterne synes uendeligt, og visse aftener bruger man længere tid på at bladre end rent faktisk at se en film eller serie, der er tiden værd.

Vi Elsker Streaming og SuperTotal har udvalgt de film og serier, som vi altid bliver i godt humør af at se, igen og igen. Så mangler du en feelgood film eller serie der er tiden værd, så se med.

Vi taler om nye, som gamle titler. Tarantinos film Once Upon a Time… in Hollywood er med på listen. Instruktøren, i samarbejde med makkerparret Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, har skabt en hyldest til Hollywood, som man ikke kan blive andet end i godt humør af.

Derudover taler vi om en god dansk kending, nemlig Klovn. En serie med hele ni sæsoner og tre film, så er der masser af mulighed for at få et godt grin med Casper Christensen og Frank Hvam.

Er du vild med sitcom serien Venner? Så taler vi om en anden amerikansk serie, hvor skuespillernes kemi gør at man føler sig hjemme blandt venner, nemlig Parks and Recreation. En serie med masser af humor som altid løfter humøret og gør den tiden værd.

Se med når vi ligeledes taler om titler der går os i godt humør, såsom filmene Bridesmaids og Charlie’s Angels og tech-serien Silicon Valley.

LÆS OGSÅ: De bedste film, vi så i januar 2023

LÆS OGSÅ: 5 kultfilm, du kan streame på Blockbuster 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘You People’ er mere interesseret i politiske kommentarer end at frembringe latter

Total
15
Shares

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like